Gestalt-yhteistyötä

Perjantaina 3.6.2022 kääntyi Suomen Gestalt-terapiakentässä uusi yhteistyön lehti, kun ensimmäistä kertaa Gestalt-terapiayhdistyksen ja Suomen Hahmoterapia ry:n porukat tapasivat iloisissa merkeissä. Vaikka tapaaminen olikin ensimmäinen laatuaan ja olimme toisillemme vieraita, muodostui kohtaamisesta oikopäätä avoin, lämminhenkinen ja hyväntuulinen varmaankin yhteisen, sisäistetyn Gestalt-hengen siivittämänä.

Tutustumisen ohella, mikä oli tapaamisen ensisijainen tarkoitus, ehdimme myöskin pohdiskella joitakin yhteisiä hankkeita, joiden kautta voimme yrittää voimia yhdistämällä vaikuttaa edelleen meille kaikille rakkaan asiana, Gestalt-terapian, tunnettuutta ja asemaa maassamme. Hiljalleen lähdemme näitä hankkeita viemään eteenpäin ja niistä tiedotetaan varmastikin molempien yhdistysten tiedotuskanavissa sitten, kun olemme saaneet jotakin aikaiseksi.

Gestalt-terapiayhdistyksen puolesta lämmin kiitos Suomen hahmoterapia ry:n ihmisille aloitteellisuudesta ja elävästä kohtaamisesta kesäkuisessa Helsingissä. Odotamme jo innolla uutta tapaamista!

Vasemmalta: Pääsky Vyyryläinen, Marika Koho, Teemu Heino, Jussi Nissinen, Anna-Kaisa Turpeinen, Yrjö Säävälä.
Kategoria(t): Uncategorized Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.