Hyvää uutta vuotta!

Vuosi 2024 on jälleen erinomainen vuosi opiskella Gestalt-terapiaa Suomesta käsin. Valmistelevilta tahoilta on tihkunut tietoja, että syyskuussa 2024 Meksikon IAAGT:n konferenssiin olisi tulossa myös mahdollisuus online-osallistumiseen. Kalenteri siis nyt esiin ja ruksit päivien 17.9.-22.9.2024 kohdalle. Konferenssin sivut löytyvät osoitteessta https://iaagt.org/iaagt-biennial-conference/

Tämän lisäksi Gestaltin oppiminen on mahdollista toki täällä kotimaassa ja suomen kielellä. Hakuaika GTY:n menetelmäkoulutukseen (30 op) sekä psykoterapeuttikoulutukseen (83 op) alkaa jo ensi kuussa. Hakijalla on mahdollisuus hakea molempiin koulutuksiin. Lisätietoja www.gty.fi . Kiitos, jos välität koulutuksistamme tietoa kiinnostuneille!.

Kategoria(t): Blogi Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.