Haastattelut alkavat

Syksyllä alkavan psykoterapeuttikoulutuksen hakuprosessi etenee. Viime viikolla haastatteluihin kutsutut ovat nyt saaneet kutsukirjeen ja haastatteluajan. Haastattelut alkavat ensi viikolla ja kestävät parin viikon ajan. Toivomme, että jokaiselle haastatteluun osallistuvalle kokemus haastattelusta on myönteinen riippumatta siitä, johtaako se valintaan. Odotamme kovasti saavamme tavata teidät!

Tässä vaiheessa haluamme erityisesti huomioida teidät, jotka ette saaneet kutsua haastatteluun. Kiitos siitä, että haitte koulutukseen. Olemme pahoillamme, että tällä kertaa haku päättyi pettymykseen. Vaikka nyt pistemäärän tai ennalta määrättyjen kriteerien vuoksi haku ei johtanutpidemmälle, olemme aidosti ilahtuneita osoittamastanne kiinnostuksesta Gestalt-terapiakoulutusta kohtaan. Toivomme, että saamme vastaanottaa hakemuksenne uudelleen seuraavan koulutuksen haun käynnistyttyä. Sillä aikaa kannustamme tarkistamaan pisteytyskriteerit ja ryhtymään sopiviin toimenpiteisiin, joilla alkupistemäärää voi nostaa ja siten lisäämään todennäköisyyttä päästä haastatteluvaiheeseen.

Kuva: Fauxels/Pexels
Kategoria(t): Blogi Avainsana(t): , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.