Hakuaika lähenee!

Innostus ja jännitys alkaa hiljalleen kohota psykoterapeuttikoulutuksemme hakuajan ollessa enää vajaan kolmen kuukauden päässä. Koulutus on nyt jo herättänyt mukavasti kiinnostusta ja yhteydenottoja, mistä olemme iloisia ja kiitollisia kaikille teille, jotka olette olleet meihin yhteydessä.

”Toivomme, että jokainen haastateltu hakija voisi kokea tulleensa kohdelluksi hyvin hakuprosessin aikana”

Psykoterapeuttikoulutukseen liittyen lähiaikoina olemme hioneet vielä parasta mahdollista työnjakoa eri opettajien ja opintosisältöjen välillä. Ajatukset suuntautuvat hiljalleen myös hakijoiden haastattelun yksityiskohtiin. Erityisesti toivomme, että jokainen haastateltu hakija voisi kokea tulleensa kohdelluksi hyvin hakuprosessin aikana.

Psykoterapeuttikoulutus on tällä hetkellä keskeisin yhdistyksemme toiminnan painopiste. Sen ohella on kuitenkin ollut aikaa ideoida muitakin toimintoja. Gestalt-terapiayhdistyksellä on mm. suunnitteluasteella useampi muu koulutuskokonaisuus, joista tiedotamme heti kun olemme ehtineet edetä konkreettisemmalle tasolle. Toiveenamme on myös saada käynnistettyä projekti suomenkielisen Gestalt-terapiakirjallisuuden julkaisemiseksi jossakin vaiheessa. Huomiotamme vie juuri nyt myös panostus vahvempaan verkostoitumiseen.

Ensi vuoden lopulla 2022 yhdistyksemme perustamisesta on kulunut 40 vuotta. Näin pitkää yhtäjaksoista toimintaa haluamme jollakin tapaa juhlistettaa. Ikävä kyllä koronatilanne estää tällä hetkellä pidemmälle menevien suunnitelmien tekemisen, mutta onneksi tuohon juhlapäivään on vielä tovi aikaa.

Kuva: Provience Douchet/Unsplash

Kategoria(t): Blogi Avainsana(t): , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.